Bo Schjerbech Jensen

For ca. 2,5 år siden fik jeg 3 blodpropper i hjernen, og blev delvis lam i kroppen (hele højre side var lammet) – jeg gik så til genoptræning på rehabiliteringscenter i Lemvig i ca. 2,5 måned, hvorefter jeg blev udskrevet til kommunal behandling. Det fandt jeg ikke var nok træning, og jeg startede med egenbetaling et forløb ved Neurofys med Anne Christine som fyss. 

Hun spurgte op hvad mine mål med træning var. Jeg fortalte at det var at komme så meget tilbage til mit gamle liv, som før blodproppen. Det være sig at begynde at arbejde igen, samt min store hobby at spille golf igen. 

Så det lagde hun så træningen efter. Det skal siges at Anne Christine ikke har forstand på golf, så i samarbejde fandt vi ud af hvad man skal træne for det. En dag ringede Anna Christine til mig, og inviterede mig til Roskilde, hvor hun havde hørt om noget der hedder Rehab-golf. Vi tog der over på en skøn sommerdag 30 grader og jeg spillede en runde med vedkommende der havde startet det. Anne Christine var med som praktiske gris, og tog notatet samt billeder. Efter 1. hul var der slag nok til at gengive 18 huller 😀

Det var en super fed dag, hvor jeg blev tævet af 2 spillere der kun kunne slå med 1 arm 😢   jeg har ikke problemer med armene længere, jeg har bare et “spasser” ben som ikke vil som jeg vil, og så har jeg problemer med balancen.

Men her var kilen lagt til Rehab-golf i Holstebro. Anne Christine har lavet ALT det forudgående arbejde mht. golfklub – invitere spillere – få hjælpere osv. Så stor ros til hende. Og dette er ikke noget hun tjener penge på. Men en stor tak skal hun have. Der er i år så kommet en masse frivillige hjælpere til, og de skal også have en stor tak. Uden dem ingen Rehab-golf.  

Med venlig hilsen
Bo Schjerbech Jensen